Wellness-behandlinger & priser

Kære kunde
Tongkun Wellness tilbyder ikke nogen form for seksuelle eller erotiske tjenester. Vores koncept er baseret på de gamle spirituelle traditioner i Thailand, sundhed og afslapning. Vær venlig ikke nedværdige vores massører ved at bede dem om seksuelle tjenester.


 

Behandlinger
Er du i tvivl om hvilken behandling du skal vælge, hjælper vores kyndige massører dig med at finde den rigtige der passer til dine behov.

Traditionel thailandsk massage

En oplevelse du ikke må gå glip af!

Traditionel thailandsk massage er en ældgammel behandlingskunst, som udøves ved hjælp af teknikker, hvor man bearbejder kroppens muskler. Massagen er en kombination af bløde, afslappende bevægelser og passive strækøvelser, kiropraktisk manipulation af kroppen og akupressur, som er en slags trykpåvirkning af nerver og kroppens energilinjer. Massagen sker både med hænder og albuer.
Aftal med massøren, hvor hård du ønsker din massage skal være.
Varighed: 1 time
Pris: 350 kr

Hotstone Massage

Forkælelse for krop og sjæl

Hotstone Massage foregår med dejlige varme sten der varmer kroppens muskler igennem og sørger for at de er afslappede under massagen.

Du skal vælge en Hotstone Massage hvis du har mange myoser. De varme sten siges at smelte infiltrationerne væk. Det er også godt hvis du trænger til at slappe godt og grundigt af og lade dig flyde hen og ud. Perfekt til en dag, hvor du rigtig skal forkæle dig selv med noget rart.
Varighed: 1½ time
Pris: 600 kr

 

Urtemassage

Urtemassage er en ældgammel massage fra Thailand, der udføres med varme stofposer fyldt med krydrede urter, der presses over hele kroppen, med det resultat, at urterne trænger ind i kroppen, forøger blodcirkulationen, lindrer muskelømhed, løsner spændinger og giver en fantastisk duft samt fornyet energi.
Varighed: 1½ time
Pris: 600 kr

Oliemassage

Mental afstresning

Er du øm i nakke/skuldre, har ondt i enkelte muskler i kroppen vil en oliemassage ofte kunne hjælpe dig.
I forhold til den traditionelle thai massage, er oliemassage en mildere form for massage, men stadig i stand til at løsne ømme muskler.
Varighed: 1 time
Pris: 350kr

 

Sportsmassage

Forebyg skader og restituere hurtigere

Sportsmassage er blevet en udbredt behandlingsform til de daglige udfoldelser. Det kan være efter en løbetur, tunge løft eller belastende arbejdsstillinger. Alt sammen aktiviteter, som kan medføre spændinger og myoser i musklerne. Hvad enten det er træning i motionscenter eller motion i det fri, så er massage godt.
Ved sportsmassage masseres alle eller udvalgte muskler i hele musklens forløb fra udspring til hæfte. Blodgennemstrømningen øges og musklerne restitueres dermed hurtigt.
Sportsmassagen er en dybdegående fysiurgisk massage der virker både forebyggende og behandlende.
Varighed: 1 time
Pris: 350kr

 

Afspændingsmassage

Bring din krop i balance

Giv dig selv lov til den lille forkælelse i hverdagen. Med en afspændingsmassage kan du lægge dig, slappe af og bare hengive dig til nydelsen af en blød og beroligende massage.
Hjælper mod fysiske og psykiske smerter, stress, søvnproblemer, uro og muskelsmerter.
Varighed: 1 time
Pris: 350kr

 

Ansigtsmassage / behandling

Vi benytter den specille Ghursa-massageteknik der oprindeligt stammer fra Kina. Ansigtet smører ind i en speciel creme og dit ansigt masseres grundigt hvor vi kommer omkring alle de mange muskler i ansigtet. Blod- og lymfecirkulationen øges og med vores specielle ansigtsbehandling vil du derfor hurtigt opnå meget tydelige resultater.
                                              Varighed: ½ time
                                              Pris: 200kr

Fodmassage

Det er almindeligt anerkendt at smerter rundt omkring i kroppen kan lokaliseres og lindres via trykpunkter under fødderne. Massagen foregår ved at massere fødderne med fingre og knor. Desuden strækkes fødderne og anklerne igennem.
Varighed: 1 time
Pris: 350kr

Børnemassage (6-14 år)

Børn har stort udbytte af massage. Stimuleringen af taktilsansen (følesansen) har en stor gavnlig effekt for børn og det vil derfor ofte være en helt almindelig oliemassage, der vil give dem størst udbytte. Børn der dyrker meget sport har  naturligvis også stor gavn af sportsmassage. Tal med massøren om dit barns massage.
Varighed: 50 min.
Pris: 300 kr

Par massage

Alle vores behandlinger kan vælges som par-massager.
Perfekt til f.eks. en romantisk date, efter en shoppingtur med veninden eller en hyggelig mor/datter-tur. Også en god idé til Valentins-dag.

Nyeste kommentarer

08.01 | 19:25

Hej vi kan sende til dig og kan hente ved os mvh tk

...
08.01 | 19:25

Hej vi kan send til dig eller i kan hente i butik

...
08.01 | 18:50

Hvordan laver jeg er gavekort til min kone..??

...
19.12 | 10:59

Hvordan laver man et gavekort

...